perjantai 27. syyskuuta 2013

Go away FAT

Olen kamppaillut liikakilojeni kanssa muutaman vuoden verran. Aivan liikaa siis.. Tarkoitus ei ole saada lihaksikasta fitness kroppaa, vaan kiinteä, muodokas ja naisellinen. Ongelmiani tämän kropan saamiseen on huono ruokavalio ja puuttuva liikunta. Ne vaan tuntuu mahdottomilta. Tunnen itseni heikoksi kun en saa itseäni lenkille tai luopumaan roskaruoasta. Mutta nyt yritetään uudelleen, ja täysillä.

Tässä hieman esimerkkejä, minkälaiselta toivoisin itseni näyttävän joskus. Toiseksi viimeinen kroppa miellyttäisi eniten itseäni ja siihen tähdätään!













Kuvat Weheartit.com

10 kommenttia:

  1. Tää kuulostaa niin mun kirjottamalta! Ehkä voisin viimeinkin lopettaa ruuan mättämisen ja lähteä vaikka lenkille. Tsemppiä hei sullekki! + toi banneri on upee :3

    http://cowswings.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Joo kesän jälkeen tuntuu et monilla sama juttu mielessä.. treeni jäänyt tooosi vähälle ja grilliruokaa syöty.. Kiitos paljon :) xx

      Poista
  2. Lupaavan olinen blogi ja ihania kuvia! Itsekin kirjoitan paljon terveellisistä elämäntavoista ja liikunnasta. Ois kivaa jos kävisit kurkkaamassa mun blogin. :)

    http://www.weerabettina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Käynkin tänään kurkkaamassa! xx

      Poista
  3. kiva postaus! tää sun blogis vaikuttaa jo nyt tosi mielenkiintoselta<3! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla <3 Käynkin kurkkaamassa sun blogia myös xx

      Poista
  4. tunsin samaistuvani suhun täysillä ku luin että itsensä lenkille pakottaminen tai roskaruuan syömisen lopettaminen tuntuu mahottomalta... :D samanlainen laiskuri löytyy nimittäin täältä! itte en oo koskaan ollut läski, mutta kuntoilu pitäis kyllä alottaa ihan vaan terveellisen elämän kannalta.... onnea sulle ja kuntoiluiloa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Joo itsekään en ikinä oo ollut kun muutaman kilon ylipainoinen, mutta rasva kun sattuu kertymään vaan tiettyihin kohtiin. Kiitos paljon ja onnea sinne päin kans ♥♥

      Poista
  5. oih ihana tää sun blogi!:) vaikka nää kuvat onki vähän masentavia..:( :D kunpa tommonen kroppa tulis noin vaa ilman mitää hulluja treeni rääkkäyksiä :D onhan se treenaaminen ihan kivaa mut tuntuu et tuloksia ei nää koskaan.. mutta ei saa luovuttaa:) ois kiva jos kävisit kurkkaa munki blogin vaik oonki vasta äsken ruvennu kirjottaa:)
    www.lifeas-janina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Oi kiva kuulla :) joo onhan ne, ois ihanaa ku vois syödä kaikkia herkkuja ja näyttää tolta! Joo käyn kattomassa xx

    VastaaPoista

Thanks xx