maanantai 30. syyskuuta 2013

Starting point

Päätin hieman valoittaa teille mun omia lähtökohtia yksityiskohtaisemmin. Tilanteeni on siis se että en ole missään nimessä ylipainoinen, enemmänkin hieman "pullukka" tietyistä kohdista?
Vartaloni on normaalin näköinen, mutta rasva on kertynyt tiettyihin kohtiin, jotka ovatkin meidän naisten pahimmat painajaiset. Ja puhun nyt siis jenkkakahvoista ja vatsarasvasta. 
Nämä toki ovat tulleet juurikin niiden pahojen ruokatottumusten myötä. Tarkoitus olisikin saada pudotettua painoa sellaiset 5-10kg. 

Lähtöpainoni on n. 61kg, tarkoitus olisi saada paino putoamaan 50-55kg.
Tuntuu vaan niin vaikealta luopua herkuista, enemmänkin juuri näistä suolaisista herkuista, kuten pizza, hampparit ja pastat. Makeita herkkuja mun ei oikeastaan edes tee mieli, voin pitää avonaista suklaalevyäkin pöydällä ja mun ei tee edes mieli..

Kyselisinkin hieman teiltä vinkkejä, että mitä suolasia "herkkuja" te syötte pitääksenne nämä hamppari/pizza/pasta mieltymyksenne kurissa?




















Kuvat Weheartit.com


4 kommenttia:

  1. HolA! Huomasin sun mainostelut demissä ja päätin tulla armollisesti antamaan rakentavaa palautetta positiivisella asenteella, sillä sellaista olisi kiva itsekkin saada vastann!
    Blogisi värit on ihanan raikkaat! Banneri myös hivelee silmää, ja antaa aika hyvän kuvan siitä mitä blogipitää sisällään, se on kuitenkin turhan iso, eikä mahdu ruutuun! Jos sitä saisi pienennettyä niin bueno! Sillä nyt koko blogia selaillessa joutuu mennä ylös ja alas ja sivuille! Elikkä siis tekstikenttää voisi myös kaventaa!
    Kuvat voisivat olla isompia ja aina olisi mukavampi jos olisi omia kuvia!! Mutta sulla olikin jotain ongelmia kameran kansssa, joten se selittää! =) Kuvia ei tarvitse olla myöskään mielestäni noin montaa! Muuten aika hyvä blogin alku, joka varmasti alkaa luonnistumaan sujuvammin, kun sitä on pidempään kirjoitettu!

    http://sillysali.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi kiva kuulla rakentavaa palautetta :) Joo muokkailinkin niitä nytten pienemmäksi. Kirjottelen pöytäkoneella, ja tää näyttö on jotenkin tosi iso ja nyt kun läppärillä kattelin ni huomasin saman että ei mahdu kyllä mikään tohon näyttöön :D Joo kuhan saan noi mun tän päivän kuvat ladattua koneelle, niin kuvien laatu ja suuruus paranee :) Joo eiköhän se tästä parane pikkuhiljaa :p käynkin kattelemassa sun blogia ja kommentoimassa!

    xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tulin nyt uudelleen katselemaan ja näyttää paljon paremmalta!
      Toi on kyllä aika pepusta että ei voi olla varma miltä näyttää millasella koneellakin! Miltäköhän mun blogi näyttää pöytäkoneella...! =)

      Poista
  3. Kiitos paljon :) Niimpä, tuntuu että pöytäkoneella kaikki näyttää hyvältä, kun taas läppärillä ihan erilaiselta jos on isommat kuvat! xx

    VastaaPoista

Thanks xx