maanantai 30. syyskuuta 2013

GYM time

Hei xx

Tällä hetkellä en käy ollenkaan kuntosalilla, vaikka se aika oleellista tässä laihdutus hommassa onkin. Kyse ei ole ajan ja haluamisen puutteesta, vaan siitä että löytyisi se mulle hyvä kuntosali. No, mitä vaatimuksia mulle olis tän kuntosalin kannalta?

- Edullinen (ei mikään älykallis.. meinaan nyt juuri näitä lähemmäs 100€/kk)
- Hyvä sijainti (mahdollisuus ehkä käydä useammassa toimipisteessä samaa aikaa?)
- Hyvät mahdollisuudet venyttelyyn ja cardioon

Niin no tossahan ne mun vaatimukset olikin.. no ehkä haluisin vielä jumppatunnit ja sellaiset mutta sitten taitaa hinta poksahtaa reippaasti ylöspäin.

Millä kuntosalilla te käytte, ja mitä hyviä ja huonoja puolia niissä on teidän mielestänne?







Kuvat Weheartit.com

4 kommenttia:

  1. Ihania nuo kuvat pinkeistä saleista! Valitettavasti sellasta ei oo vielä tullu vastaan, mutta ite suosittelen Easyfittiä, ainakin Tampereen sali on ihan huippu, ja hinta on tosiaan ihan älyttömän edullinen (29,907kk) ja sisältää kuntosalin ja ryhmäliikuntaa :)

    http://xoxotjulia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikö ookkin, joo valitettavasti joudutaan tyytyy värittömiin.. Oi asuisimpa Tampereella! Ihana kaupunki ja noin halpa sali ja ryhmäliikunta.. Valitettavasti täällä Helsingissä ei tollasia taida olla :(
      xx

      Poista
  2. Käyn itse sellaisella vähän pienemmällä kuntosalilla ja mielellään aamulla, ettei olisi niin paljon porukkaa paikanpäällä saman aikaan ja parhaimmassa tapauksessa saa treenailla ihan yksin :--)

    http://jenninvuodatus.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsepidän myös ajatuksesta että kävisin aamulla salilla, tykkään muutenkin tehdä paljon asioita yksin ja rauhassa. Kuulostaa kivalta, saanko udella että missä päin suomea tälläinen löytyy :)

      Poista

Thanks xx