torstai 24. lokakuuta 2013

Busy week

Olen kyllä tällä hetkellä niin onnellinen että huomenna alkaa viikonloppu. Viime viikonloppu sujui suhteellisen railakkaissa meiningeissä ja herkuiltakaan ei säästytty... No ei se mitään, nyt ajattelin viettää tämän viikonlopun mukavasti rentoutuen, syöden hyvin ja lenkkeillen kunhan säät sallivat. 

Menen muuten ensi viikon maanantaina tutustumaan Lady Lineen. En ole aikaisemmin käynyt siellä, ja innolla odotankin noita ryhmäliikuntatunteja ja tietenkin salia! Onko kukaan teistä ikinä käynyt Lady Linella? Itseäni hieman tuo hinta kirpaisee, 70-90€ kuussa on kyllä tyyris. Tietenkin jos käy 5 kertaa viikossa salilla ja sitten ryhmäliikuntatunneilla niin eikai siitä niin paha hinta synny. Teen siitä sitten postauksen, kirjoittelen hieman mitä mieltä itse olin jne ja haluanko jatkaa siellä.

Tää viikko on kulunut töitä tehden, ihan aamusta iltaan oikeastaan. Lounaaksi on valikoitunut uusi lemppari, nimittäin tacomausteella maustetut lihapullat, keitetyt kananmunat ja raejuusto. Erittäin yksinkertaista, mutta niin herkullista. Tänään töiden jälkeen päivälliseksi valikoitui ikiherkku, paistetut kasviket sweet chili kastikkeella. Todella helppo ja halpakin!











Ja pahoittelut kuvien laadusta, en jostain syystä osaa säätää kamerani asetuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks xx